Custice Awards

Vinnare av Custice Awards

Det nya året har nyss börjat och det är snart dags att summera 2017 års kundnöjdhet som kommer utmynna i Custice Awards 2018 till de leverantörer som har de allra nöjdaste kunderna i Sverige! Härmed nominerar vi leverantörer i kategorierna ”bästa inredningsleverantör” och ”bästa säkerhetsleverantör i hela Sverige som ligger bäst till efter det första halvåret av 2017.

Är ditt företag nominerat?

Idag presenterar vi de inrednings- och säkerhetsleverantörer som ligger bäst till efter juni 2017 i kategorierna ”bästa inredningsleverantör” och ”bästa säkerhetsleverantör” i hela Sverige. Företag som inte är nominerade kan fortfarande gå om och vinna en Custice Award eftersom det är jämnt i toppen.

Prestigefylld utnämning

Detta blir det andra året vi presenterar Custice Awards. Custice Awards 2014 togs väl emot av bransch och media med publiceringar i ibland annat IDG, Fastighetsnytt och Telekomidag. Undersökningen av kundnöjdhet i dessa branscher är den största i Sverige med upp till 18 500 svar i varje kategori, hämtade ur vår intervjudatabas #fakta.

Axplock från Media