Om oss

Custice Business Center

Custice, en del av MrTiger AB. Vi är verksamma i hela Sverige och har huvudkontor i Gävle. Vi är er rådgivande samarbetspartner som har en bred kompetens inom olika branscher bland annat inom; upphandling, avtal och inköp.

Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att hitta rakare vägar till ökad lönsamhet.

Vi har stor erfarenhet av undersökningar, analyser och upphandling och har tack vare det erfarenheten och spetskompetens inom ekonomi, avtal och inköp. Våra innovativa tjänster och egenutvecklade mjukvaror gör oss till din unika partner.

Vi arbetar på ett nytänkande sätt och blandar innovation med kompetens från vår mångåriga erfarenhet för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ert företag. Vi vill arbeta tillsammans med er för att utveckla och förbättra er verksamhet. Med hjälp av statistiska undersökningar ser vi till att ni lägger energin på rätt saker och utvecklar den delen av verksamheten som är mest lönsam.

Vår företagskultur kännetecknas av flexibilitet och viljan att stärka kundernas position på marknaden. Målet är att hjälpa våra kunder att effektivisera, lägga fokus på den egna verksamheten, skapa strategier för sitt arbete och sist men inte minst att öka lönsamheten.