Custice

Är du vår nästa partner?

Att vara partner innebär att kommer du att kommer att få tillgång till ett eget kraftfullt verktyg för att skapa ett mervärde i din egna affär. Förutom att driva din egna ordinarie verksamhet framåt, så kommer du att tillföra en ytterligare dimention i ditt erbjudande ut mot dina både nya och befintliga kunder.

Partnerskapet riktar sig mot dig som har en egen fungerande verksamhet och där du vill skapa nya vägar för att hitta nya kunder och framförallt utveckla dina befintlige. Det är en stor fördel om du idag är inom en bransch där du har etablerade relationer med företag och organisationer där du ser att du vill skapa ett mervärde för dina befintliga kunder. Det är också viktigt att du har bra förståelse för hur man driver ett framgångsrikt företag och har en förståelse för dina kunder och samarbetspartners olika utmaningar.


Trots att erfarenhet är bra, så är det i slutändan viktigast att vi hittar rätt samarbetspartner. Om du tror att du är rätt företag, men saknar en del av den formella kompetensen som kan tänkas behövas, skicka iväg ett mail så tar vi ett möte och ser om vi kan hitta sättet och verktygen som behövs för att skapa ett attraktivt partnerskap för båda.

Jag vill veta mer! För mer information om vårt partner-erbjudande, ring oss gärna på telefonnummer +46 770-22 11 10 så hjälper vi dig vidare direkt. Du kan också skicka ett email till oss på info@custice.se

Vad får jag som partner?

Du får del av ett framgångsrikt koncept och breddar din egen affär!

Med ett bevisat och väl beprövat analysverktyg, en stark affärsidé och ett väletablerat arbetssätt är det lätt att komma implementera i din verksamhet.

Partneranpassad utbildning

Under introduktionen genomgår er organisation en utbildning som skapar tydlighet och öppnar dörrar för ökad kundnöjdhet, ökat engagemang i den egna organisationen och framförallt ökad lönsamhet för dig sompartner. I utbildningen ingår allt för att du ska kunna lyckas med din verksamhet; system & processer, franchisekonceptet & varumärke, marknadsföring, samt administration & support.

Personlig representant

Du erhåller en personlig representant som själv framgångsrikt arbetat i direkt närhet till företag och organisationer. Du kan alltid ringa din personliga coach för att få rådgivning eller stöd i olika frågor.

Löpande utbildningar, konferenser mm

Under året har vi löpande utbildningar och uppföljningar (inom aktuella ämnen/nya tjänster mm), regionmöten och konferenser tillsammans med Custice övriga partners

kollegor på Custice. Detta så att våra partners är uppdaterade på vad som händer på marknaden, kommande nya tjänster och erbjudanden, samt för att främja, och bibehålla, den fina gemenskap vi har.

Fullt supportteam och central kundtjänst

Vi erbjuder ett fullt supportteam som kan guida dig inom samtliga områden. Vi har även en central kundtjänst som kan hjälpa till när det är extra hårt tryck ute på lokalkontoren.

Del av ett stort nätverk över hela landet

Du blir en del av ett stort nätverk med massor av kompetenta och erfarna franchisetagare, partners och samarbetspartners över hela landet.

Hör av dig till oss!

Skicka ett mejl till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Custice AB • 556563-3665 • VÄSTRA VÄGEN 52, 803 24 Gävle